Неизбежното отсъствие на двама ключови висши членове на кралското семейство

...
Неизбежното отсъствие на двама ключови висши членове на кралското семейство
Коментари Харесай

Крал Чарлз е „разочарован“ от „кошмара“ на кралското семейство зад затворени врати, твърди бивш иконом

Неизбежното неявяване на двама основни висши членове на кралското семейство е провокирало „ малко призрачен сън “ зад вратите на двореца, съгласно някогашен кралски член иконом.

Крал Чарлз и принцесата на Уелс бяха принудени да се отдръпват от формалните си отговорности след диагностицирането на рак, като и двамата получиха лекуване. Въпреки че кралското семейство излезе на обединен фронт - със спокойната Кейт, пуснала прочувствено видео известие в петък, обясняващо неприятното й здраве, и с Чарлз, подготвен да пусне персонално обръщение за Великден - зад затворени порти, съгласно известията картината е друга.

Грант Харолд, който работи за краля в продължение на седем години, когато той беше принц на Уелс, сподели, че без двамата основни играчи там обстановката се е трансформирала в „ призрачен сън “.

„ Зад затворени порти всичко е малко объркващо “, сподели той. „ Очевидно е, че кралят се пробва да стане по-добър, това ще бъде огромният фокус. Мисля, че Чарлз ще откри за доста разочароващо, че не може да работи тол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР