“Нехайство, така определи кметът Здравко Димитров ремонта на ул. Даме

...
“Нехайство, така определи кметът Здравко Димитров ремонта на ул. Даме
Коментари Харесай

Здравко Димиторв за ремонтираната ул. Даме Груев: Не ми харесва

“Нехайство ”, по този начин дефинира кметът Здравко Димитров ремонта на ул. „ Даме Груев ”, която бе проектирана и стартирания в неговия мандат, а е въпрос на дни да бъде приключена.

Според градоначалника поради 5 спестени плочки са се получили нелепи неща на улицата, като противоположен надолнище на една от къщите, заради което вероятността да има наводнения е доста огромен, написа.

„ Не ми харесва. Не се прави по този начин. Виновни са проектантът и строителят. Трябва да си понесат отговорността ”, съобщи Зико.

Припомняме, че улицата към момента не е отворена за придвижване, макар анонса за отварянето й преди дни. Очаква се това да се случи, откакто бъдат сложени светофарите и сложени знаците.

В същото време ще има и препроектиране на част от пешеходните пространства – преди кино „ Въстаник ”, където трябваше да има рампа вместо тротоар.

Многото пейки по бул. „ Хаджи Димитър ” също станаха обект на коментар от страна на кмета. По думите му това било решение на плановата, който е поставил 77 пейки в разстояние от 550 метра.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР