Недоволството е заради въвеждането на нова организация на движение в

...
Недоволството е заради въвеждането на нова организация на движение в
Коментари Харесай

За поредна вечер: Протестиращи блокираха кръстовището на булевард...

Недоволството е поради въвеждането на нова организация на придвижване в региона. Един от протестиращите - Васил Казаков, съобщи пред  БНР, че са отстранени инвалидни места за паркиране:

 

" Една жена, която е съседка - малко по-надолу на " Патриарха " живее сега, тя има трима внуци и щерка неработоспособен, а и двете паркоместа, които са при тях, ги няма към този момент, няма къде да стопира колата си. Как да разтоварва щерка си и внуците си?

Ще протестираме още, до момента в който има решение. Това, което молим ние - да се беседва и да се спрат нещата в някакъв вид, който не е краен ".

 

Намеренията на протестиращите са акцията да продължи до 20:00 часа, като ще се пропущат тролеите от градския превоз в едното от платната на булеварда. На място има полиция.

 

Все още не е въведено оповестеното в двете посоки придвижване по " Фритьоф Нансен ".

 

Днес на изключително съвещание на транспортната комисия на Столичния общински съвет реорганизацията на придвижването в региона беше разисквана за следващ път, като в полемиките се включиха както последователи, по този начин и съперници на измененията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР