Неделино се готви за рекорд. Общината ще се превърне в

...
Неделино се готви за рекорд. Общината ще се превърне в
Коментари Харесай

Рекорд! 100% от пътищата в Неделино - ремонтирани

Неделино се готви за връх. Общината ще се трансформира в първата в страната с напълно главно ремонтирани републикански пътища.

Това ще се случи до 6 юни, когато следва да приключи ремонтът на 10-километровото трасе Бял извор-Неделино-Златоград. Той е със „ зелена светлина “ от районния министър Иван Шишков след направеното искане от страна на кмета Боян Кехайов, съобщи rodopi24.blogspot.com.

Ремонтните действия включват и преасфалтиране на основната улица на Неделино-„ Александър Стамболийски “, в сектора от някогашната текстилна фабрика до кръстовището за Бял извор.

На 14 и 15 май ще стартира фрезоването на остарялата асфалтова настилка и замяна на част от водопровода по тази улица. „ Временно ще бъде лимитирано придвижването и апелирам всички поданици на Неделино, които имат паркирани коли по улица " Александър Стамболийски ", да ги реалокират, с цел да не пречат на тежката машинизация, която ще работи на терен. Поел съм ангажимент да съдействам за безпроблемната работа на територията на общината, защото благоустрояването на републиканската мрежа, включително и основната улица на града ни, е в полза на всички нас “, уточни кметът Боян Кехайов.

Стойността на плана е над 5 млн. лв., а след неговото привършване няма да има и метър неремонтиран сектор от републиканската пътна мрежа в Неделинско, нещо, което е предстоящо от 30 години.

„ Като кмет на Община Неделино благодаря на всички, помогнали за стартирането на този огромен план и за гласуваното доверие! Желая противоречива и безаварийна работа! “, пожела Боян Кехайов на старта на ремонтните действия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР