Неблагоприятните метеорологични условия днес са причина за отлагане на колоездачната

...
Неблагоприятните метеорологични условия днес са причина за отлагане на колоездачната
Коментари Харесай

Отмениха колоездачната обиколка и конкурса за рисунка на асфалт в Разград заради дъждовното време

Неблагоприятните метеорологични условия през днешния ден са причина за отсрочване на колоездачната обиколка на актуализирани с европейски средства обекти в Разград.

Проявата е част от акцията „ Дни на Европа в Разград ”, проведена от Областния информативен център (ОИЦ) в партньорство с общината, заяви за Българска телеграфна агенция шефът на ОИЦ Юлиян Данаилов.

Велообиколката ще се състои в границите на събитията по отбелязване на интернационалния Ден на детето - 1 юни. За тогава се отсрочва и състезанието за рисунка на асфалт " Децата на Разград рисуват Европа ". 

Кампанията „ Дни на Европа в Разград ” се организира за тринадесети следващ път и разпространява измежду приноса на еврофондовете за развиването на Разград и Лудогорието. Идеята за нея поражда още със основаването на Областния информативен център. През годините като част от акцията са проведени доста състезания, спортни съревнования, фотоизложби и други събития, посредством които е предизвикан ползата на деца, младежи и възрастни към опциите по европрограмите и постигнатите позитивни резултати от еврофинансирането, добави Данаилов.

Миналата година във велообиколката участваха повече от 230 фенове на колоезденето, а по какъв начин си показват Европа нарисуваха с тебешир близо 250 млади поданици на Разград.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР