Не знам Бориславова като какво длъжностно лице се изказва от

...
Не знам Бориславова като какво длъжностно лице се изказва от
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ГЕРБ и ДПС сами няма да направят управление и коалиция

Не знам Бориславова като какво длъжностно лице се изрича от Политическа партия. Призовавам сътрудниците всеки да си гледа партиите. Аз давам отговор за ГЕРБ и това е от доста години. В тяхната акция, с изключение на неуспехите, които би трябвало да изброяват, измежду положителните би трябвало да загатват ГЕРБ-СДС. ГЕРБ гласоподава друго от Движение за права и свободи, Възраждане, Българска социалистическа партия, където плюем - не лижем. Вчера имаше две прессъобщения за срещата с миньорите. Денков търсеше Пеевски и не му даваше да иде да пика. Когато някой си прави предизборна акция на мой тил, ще кажа, че е доста хлъзгаво - доста се покатериха, доста паднаха. Тагарев отишъл в Сливен, а се изрича за Ямбол, възмути се Борисов във връзка с казармите в Кабиле. Сега демонстрирахме на сътрудниците от ППДБ, че не се водим от конюнктурата, не гласуваме против тези, които гласоподават против нас и по тази причина отхвърлихме позицията на комисията за митниците. Вчера решението за Росен Желязков беше принудително и чупещо, обърна се Борисов към Найо Тицин.

„ И какво реализираха - смениха Росен с Росица. ГЕРБ и Движение за права и свободи, двете партии единствено, няма да създадат ръководство и коалиция, предайте на Бориславова. За да няма такива спекулации, споделих, че от това, което виждам, ще се извървят още пет държавни управления. Вчера те посяха подобен вятър, че бурята няма да ги подминат. Абсолютно всичко е изгубено. Те трябваше да поддържат своите сътрудници. Не трябваше да седнат в скута на Възраждане и да се съешат с тях. Политическа партия и Българска комунистическа партия внасят предлагането, а към тях се прикачват Има Такъв Народ и „ Възраждане ”. Браво, унижихте ни, разстроихте ни, само че ние не дадохме през днешния ден да се употребява Народното събрание против Асен Василев, отсече водачът на ГЕРБ. Тази комисия е единствено една говорилня, това всичкото това е в прокуратурата. Днес ще имаме часове да се плюят хората и материалите отново ще отидат там. Заявката на Ваня Григорова да влезе политиката значи, че идващият парламент може да е доста по-различен. Наблюдавах я на изборите и тя е действителният победител за кмет на София, сподели още Борисов.

Възраждане гласоподават с ППДБ, а такива неща си подвикват, майка, Бог да я елементарни, в случай че ме чуе, ще ми постави пипер на езика, разяснява Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР