Не всички плодове допринасят за бърза загуба на тегло и

...
Не всички плодове допринасят за бърза загуба на тегло и
Коментари Харесай

Внимавайте с тези плодове - пречат на отслабването!

Не всички плодове способстват за бърза загуба на тегло и задържане на мечтаната фигура. В идващите редове ще ви разкажем за 8 плода, които несъмнено би трябвало да избягвате, в случай че се пробвате да влезете във форма за лятото. Често имаме вяра, че плодовете не са спънка за нашата диета.

В реалност обаче това не е напълно правилно. Наистина, доста плодове или горски плодове са здравословна и богата на витамини опция на сладкишите. Но в случай че задачата ви е бързо намаляване и поддържане на тегло, по-добре е да избягвате някои от тях (поне временно).

Авокадо

Да, това е плод. Освен това е доста калоричен: 100 грама съдържат към 160 килокалории. В същото време авокадото е отличен източник на здравословни мазнини и има добър резултат върху положението на кожата. Така че не би трябвало да се отказвате изцяло от него, само че би трябвало да спазвате сдържаност.

Кокосов орех

Друг извънредно висококалоричен - въпреки и доста апетитен - плод (въпреки че от ботаническа позиция е костилка). И в случай че кокосовата вода е изцяло диетичен артикул, тогава пулпата, когато се употребява в огромни количества, може освен да забави загубата на тегло, само че и да докара до увеличението му. Плодова диета, която топи килограми

Сушени плодове

Сини сливи, стафиди, сушени кайсии и други могат да ви оказват помощ да се откажете от нездравословните сладкиши в първите стадии, само че самите сушени плодове съдържат доста калории и захар. Ето за какво, в случай че желаете да свалите килограми, по-добре е да ядете сушени плодове в доста умерени количества.

Банани

Бананите са богати на калий и са положителни за храносмилането, само че съдържат прекалено много калории и захар, с цел да се смятат за диетична храна. Един банан съдържа към 150 килокалории, тъй че няколко плода към този момент наподобяват като забележителна част от дневния банкет на калории, пише actualno.com. Манго И още един доста апетитен, само че прекомерно сладостен плод. Ако в действителност желаете, можете, само че малко.

Грозде

Една чаша грозде може да съдържа до 15 грама захар, което е много сериозно, в случай че сте на диета. Въпреки че гроздето е богато на антиоксиданти, които сполучливо се борят с " неприятния ” холестерол. Да ядете или да не ядете зависи от вас.

Ябълки

Може би най-неочакваният детайл в листата, защото ябълките са относително нискокалорични плодове. Все отново сладките сортове могат да съдържат до 19 грама захар в една междинна ябълка, тъй че е най-добре да се концентрирайте върху тръпчивите (предимно зелени) сортове.

Нар

Нарът съдържа доста витамини и може да понижи риска от сърдечни проблеми. Но имайте поради, че един нар съдържа до 39 г захар, тъй че в случай че планирате бързо да отслабнете, по-добре е да се откажете от това зрънце за известно време, поучават от Факти.бг.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР