Не са ми предлагали да остана на поста си в

...
Не са ми предлагали да остана на поста си в
Коментари Харесай

Цеков уволнил бъдещата министърка на МРРБ , когато поел ведомството

Не са ми предложили да остана на поста си в служебния кабинет. Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството в оставка Андрей Цеков по Народоосвободителна въстаническа армия. По думите му кабинетът „ Главчев ” е политически, а зад служебния министър-председател стоят ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Той съобщи, че не познава персонално наследничката си Виолета Коритарова, макар че я отстранил като поел Министерство на регионалното развитие. Като причина министърът в оставка посочи потребността от промени в Агенцията по геодезия, картография и кадастър, която тя оглавяваше тогава.



„ Правителството пада не тъй като не реализира резултати, а тъй като то би трябвало да направи промени. Това беше заложено при неговото основаване ”, разяснява районният министър в оставка. Андрей Цеков не скри, че е знаел с какво се захваща. „ Влязох там, където бяха огромните ползи, огромните средства и където единственият метод човек да успее да се оправи, е да е безусловно неутрален ”, сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР