Не позволявайте на сладките кученца да ви заблудят - този

...
Не позволявайте на сладките кученца да ви заблудят - този
Коментари Харесай

Само тези с висок коефициент на интелигентност могат да забележат 16 котки, криещи се сред очарователни кучета

Не позволявайте на сладките кученца да ви заблудят - този сложен пъзел може да бъде решен единствено от тези с най-голям коефициент на просветеност.

Създадена от Fetch Club Shop, тази объркваща главоблъсканица е превъзходен метод да забавлявате дребните (и вас) за известно време и подлага образните ви умения на извънредно тестване. Всъщност изследванията демонстрират, че проби като тези фактически могат да покачат равнищата на централизация и внимание. Освен това е занимателно!

Така че, облечете очилата си и се пригответе да се състезавате с часовника - защото няма да ви би трябвало доста време да решавате този пъзел, в случай че желаете да докажете, че сте талант.

На изображението нагоре можете да видите куп сладки кученца и - само че измежду кучетата се крият 16 подли котки. Имате осем секунди, с цел да ги намерите всичките - започвайки... СЕГА!

Няма да дадем никакви улики за това, само че в случай че увеличите фотографията, може да съумеете да забележите котенцата малко по-бързи. Отказваш ли се към този момент? Превъртет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР