Не посягайте към готовите фиксове в магазина - ние ще

...
Не посягайте към готовите фиксове в магазина - ние ще
Коментари Харесай

Винен кебап с домати

Не посягайте към готовите фиксове в магазина - ние ще ви покажем по какъв начин да приготвяте най-вкусният винен кебап, а вие ще си хапвате и ще ни споменавате с положително

Необходими Продукти

● свинско месо - 600 г на парченца
● олио - 4 с.л.
● лук - 2 глави кромид
● сол - 1 щ.
● червен пипер - 1/2 ч.л
● черен пипер
● домати - 2 бр.
● брашно - 1 с.л.
● магданоз - 1/3 връзка
● вода - топла
● алено вино - 1 ч.ч

Начин на подготвяне

Нарязваме свинското месо на дребни парченца. Измиваме го по-късно доста добре. В тиган на котлона слагаме 4 с.л олио и го задушаваме.

Почистваме лука и го измиваме. Нарязваме лука на дребно. Като омекне месото, прибавяме лука в тигана. Разбъркваме до момента в който се задушава.

Задушаваме до омекване на лука. Добавям 1/2 ч.л червен пипер, 1 щипка сол и черен пипер на усет. Прибавям топла вода към лука и месото.

Варим до сваряване на месото. Обелваме доматите от кората и нарязваме на доста ситно единствено месестата част. Слагам пресни домати, не пюре.

Добавяме доматите и 1 с.л. брашно. Разбъркваме всичко доста добре. Накрая прибавяме и виното. Слагаме хубави алено вино, с цел да стане ястието вкусно, в (никакъв случай кисело).

Разбъркваме и варим до подготвеност. Готвим ястието на спокоен огън. Измиваме магданоза и го нарязваме на ситно. Накрая прибавяме магданоза. Пожелание можем да сварим ориз и да прибавим към ястието.

Източник: recepti.gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР