Не получихме отговор дали Мартин Божанов е бил сътрудник на

...
Не получихме отговор дали Мартин Божанов е бил сътрудник на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Не получихме отговор дали Мартин Божанов е бил сътрудник на МВР

Не получихме отговор дали Мартин Божанов е бил помощник на Министерство на вътрешните работи. Това сподели в Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме Промяната - Демократична България " Христо Иванов.

По-рано в Народното събрание министърът на вътрешните работи в оставка Калин Стоянов беше изслушан по отношение на Божанов. " Изслушването затвърди нашето мнение, че той не може да продължи да извършва тази активност и да бъде част от служебно държавно управление, което да провежда почтени избори ", разяснява Иванов.

Според съпредседателя на ПП-ДБ документите в секретното деловодство са отводи да се даде информация на краткотрайната комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов.

" Нито писмено, нито устно получихме отговор на елементарния въпрос дали Нотариуса е бил помощник на Министерство на вътрешните работи и в случай че е бил, това било ли е детайл от корист с този статут, тъй като това е огромният въпрос ", добави Иванов.

Източник: Българска телеграфна агенция

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР