Не искаме да приготвим бекон в сърцето ви, но знаете

...
Не искаме да приготвим бекон в сърцето ви, но знаете
Коментари Харесай

Как да сготвим бекон по правилния начин - според главния готвач, който казва, че правим голяма грешка

Не желаеме да приготвим бекон в сърцето ви, само че знаете ли, че има верен метод да сготвите бекон съгласно един готвач всички са го правили неправилно през цялото това време.

Най-добрият готвач Джеф Бейкс, който има повече от три десетилетия опит и е приготвял ястия за музикалните митове Queen, показа тайната си за подготвяне на съвършения готвач.

Джеф, който е работил в кулинарни пространства през по-голямата част от живота си, споделя, че доста хора вършат грешката да вършат пържените си артикули прекомерно мазни. Той споделя, че беконът би трябвало да се сготви до хрупкавост и съгласно него има доста елементарен способ за реализиране на такива резултати.

Старите привички умират мъчно, само че в случай че готвач със звезда Мишлен, който е работил с някои от най-хубавите в бизнеса раздават препоръки по какъв начин да сготвите съвършения бекон, който може да си коства да чуете. Трябва да започнете с парещ тиган, вместо да хвърляте бекона в постепенно загряващ тиган и да чакате да се загрее.

Бавно и устойчиво не е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР