не е ставал шампион от 61 години, а феновете не

...
не е ставал шампион от 61 години, а феновете не
Коментари Харесай

Конте: Искам съперниците да са притеснени, когато излизат срещу нас

не е ставал първенец от 61 години, а почитателите не помнят по кое време за последно взе участие в битката за първото място. Конте обаче дава очаквания на последователите. Той е печелил купата с всеки огромен клуб, в който е работил. След три трофеи с, той стана първенец на Англия в първия си сезон в, откакто “сините ” бяха приключили десети предходния сезон. Наскоро път изведе до купата, като постави завършек на превъзходството на.

Antonio Conte: "My target is that when the other teams are going to play against Tottenham, they will be, not scared, but a bit worried. "

- The Athletic
— The Spurs Web (@thespursweb)
“ беше основал разлика с от повече от 20 точки. В първия сезон намалихме тази разлика, във втория сезон спечелихме, само че в Италия имаше единствено един тим, против който да се бориш. Тук има доста тимове:,,. Миналата година Челси завоюва Шампионската лига. Да не забравяме, те са мощни, и, които са дейни на трансферния пазар ”, сподели експертът.

“Ще бъде сложен и трогателен сезон. Целта ми е да сме конкуретноспособни. Целта ми е другите тимове, когато излизат против, да не са уплашени, само че да са малко обезпокоени. Имам една група играчи, която би трябвало да направи идната стъпка. Отборът би трябвало да се развива дружно, само че в това време играчите да минат на друго равнище. Имаме млад тим. Много от футболистите могат да играят за три или четири години дружно. Опитваме се да изградим една солидна основа, по-късно малко по малко да се подобряваме и в края да се борим за нещо значимо ”, добави италианецът.

YOU DECIDE:
The current squad and it’s depth.

What position(s) still need the most work to be done either strengthening or moving players on?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР