NCAA каза в понеделник една от линиите за 3 точки

...
NCAA каза в понеделник една от линиите за 3 точки
Коментари Харесай

NCAA казва, че линията за 3 точки е била начертана на 9 инча по-къса на регионалното състезание за жени в Портланд от доставчика на корта

NCAA сподели в понеделник една от линиите за 3 точки на игрището, употребена за районните шампионати по баскетбол за дами в Moda Center в Портланд, Орегон, беше с 9 инча по-малко от регламента, неточност, позволена от изпълнителя, която кара кортовете да се употребяват през мартенската полуда.

Линията е поправена, сподели NCAA. UConn и USC ще играят последната игра на Elite Eight от шампионата в понеделник вечер на този корт.

NCAA употребява Connor Sports за доставка и инсталиране на кортовете. NCAA сподели, че маркировката, употребена за чертане на линията в горната част на дъгата в центъра на корта, е маркирана прекомерно късо.

Несъответствието в дистанцията беше намерено в неделя, когато Тексас и Щатът Северна Каролина играха Elite Осем мача за установяване на място във Финалната четворка. Четири мача към този момент бяха изиграни в границите на два дни с несъответстващи линии за 3 точки.

Треньорите на тимовете се съгласиха да изиграят неделния мач по график с една линия по-къса от друга...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР