Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Митрофанова се появи зад Радев в деня на Съединението. Владика нападна училите на Запад

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
НаводнениятаАЕЦ ЗапорожиеТереза Маринова
Посланичката на Русия Елеонора по време на тържествената заря-проверка в деня на Съединението в Пловдив. Москва разгласи България за неприятелска страна, а малко преди този момент стартира война против Украйна, която продължава повече от половин година.

България означи 137 години от Съединението. По този мотив за първата предизборна акция по-късно, през 1886 година. И тогава доста политици споделят “Без Русия не можем ”, и тогава Русия се намесва.

Няколко часа по-рано Пловдивският училите на Запад българи и употребява близки до пропагандата на Путин тези за неприятния Запад и положителния Изток.

Очакваме вашето мнение на страницата ни във или на.
Войната не стопира
Светът продължава да гледа с терзание към украинската нуклеарна централа в Запорожие, която е завладяна от съветските сили., написа в отчета на специалистите на Организация на обединените нации.

Назначеният от Русия комендант на южния украински град Бердянск е съществено. Това е следващият опит за ликвидиране на съветски началник в окупираните територии.

Доклад на американското разузнаване твърди, че Русия е почнала да купува снаряди и, с цел да доставя войските си в Украйна.

Новата премиерка на Англия приказва с Володимир Зеленски и одобри поканата му да посети скоро Украйна. По-рано тя одобри номинацията от да сформира държавно управление.

Унгария заплашва да блокира подновяването на част от глобите на Европейския съюз против Русия, в случай че не бъдат отстранени от листата със възбрана за визи.

Европейската комисия предложи всички други руснаци към този момент, да заплащат по 80 вместо досегашните 35 евро и да им бъдат изисквани повече документи.
Полицаи оказват помощ на нарушители
Поне десетима гранични служители на реда са взели участие в разнообразни, сподели министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев. Те са работили на разнообразни места по границата с Турция.

Държавата ще отпусне средства за подкрепяне на потърпевшите от наводненията в Карловско, сподели министър председателят. Политици от множеството партии отидоха да оказват помощ в разчистването. Може да помогнете с SMS на номер 17 777 с текст DMS KARLOVO.

на фенове на своята телевизия 7/8. Той още веднъж сподели, че задачата му е да провокира референдум, на който хората да бъдат питани дали да се свика Велико Народно заседание, което да направи България президентска република.

Намерете още минута и половина, с цел да видите Бойко Борисов да изяснява какво е желал да каже преди дни.

Препоръчайте този бюлетин и на познатите си. Изпратете им, с цел да се абонират.
Защо банкрутират банки?
Фалитите на банки през 90-те доведоха до нови закони, а институциите уверяваха, че нови банкрути няма да има. През 2014 година това заричане се оказа подправено. Едно решение на съда в Страсбург от август тази година сподели, че проблемите към момента са тук. Не пропускайте този.

Кабинетът на служебния министър председател Гълъб Донев към този момент не е обезпечил доходи и не е икономисал разходи. Неговото главно занятие е " съветският " газ. Как обаче може да се усъвършенства икономическото богатство на българите без парламент - предлагам ви и този.

“Той ни освободи от психическата пропаст, че утрешният ден не е нищо повече от следващия ден. Цялото ми политическо съзряване мина под сянката на феномена Горбачов. Той не ни освободи, само че ни разреши да вкусим свободата ” - това е част от за умрелия Михаил Горбачов.
Русия през днешния ден
Московски съд осъди на по обвиняване в държавна измяна. Авторитарният чеченски водач да има желание да се отдръпва. А това е, която не би трябвало да пропускате. Тя е единствено на 23 години и към този момент има бизнес за милиони.

Присъединете се към общността на Свободна Европа и във.
Човек на деня
Талантлива, прочувствена, инатлива. Така е описвана - едно от величията в българската лека атлетика и притежател на олимпийско злато в тройния скок. Тя навърши 45 и е Човек на деня на Свободна Европа.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР