Най-популярната инфлуенсърска двойка у нас - Алекс и Дани Петканови

...
Най-популярната инфлуенсърска двойка у нас - Алекс и Дани Петканови
Коментари Харесай

Разводът на Петканови е факт! Ето как разделиха имотите си!

Най-популярната инфлуенсърска двойка у нас - Алекс и Дани Петканови към този момент офицално са разграничени!

Двамата са разтрогнали брака си преди дни, научи "Уикенд “ от близки до двойката.

Според осведомени Алекс и Дани не желали към момента да разкрият развода си обществено, а повода по тази причина не е ясна. Те към този момент не носят халките си, с които останаха, даже откакто оповестиха в Instagram, че се разделят.

Лудия кореспондент е основателят на раздялата, само че моделката се е съгласила да се разведат по взаимно единодушие. Така двамата са разделили имуществото си без да се карат. Къщата в затворен комплекс край Перник остава за Дани. Тя е наследствена от родителите му, които са я получили като обезщетение за земите си в с. Рударци. Красавицата не е имала искания към парцела, само че е взела жилището в София, който двамата си купиха преди 2 години. Богданска най-вероятно ще изплати парите, които е дал Петканов за закупуването на дома и ще го трансферират на свое име.

Двамата са си поделили грижите за сина им Габриел, а разведеното семейство даже излезе на съботна разходка из столичния бул. "Витоша ", като очевидно искаше да покаже на наследника си, че има двама любящи родители, въпреки и разведени.

"Преживяла съм естествено раждане, бракоразвод, и други тежки неща в живота ми, само че толкоз люти чушки не бях пробвала " – изпусна се Александра и по този начин единствено удостовери информацията ни, че е към този момент разведена.

Скандалите сред Петканови започнаха през 2020 година, когато Александра съобщи, че желае да купи апартамент в София на свое име, без присъединяване на брачна половинка си. В същото време Даниел се противеше да влагат в парцели, като искаше да отсрочи покупката за времена, когато парцелите ще поевтинеят. Петканови даже снимаха клип, че се разделят поради жилището. Това се случи в последните дни на 2020 г, само че изненадващо двойката не се разведе и се споразумя да купи по този начин стремежи парцел.

"Аз желая да имам нещо на свое име, тъй като нямам къде да отида, в случай че някой ден нещо се случи с нас, даже не съм от София “, споделя преди 2 години терзанията си Алекс. Днес Богданска се радва, че има дом, където отиде да живее, откакто тв водещият я заряза поради друга жена.

Припомняме, че двойката се събра през 2017 година, когато се венча в къщата на "ВИП Брадър “. В последна сметка брака им просъществува 5 години.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР