Най-малко 13 души са били ранени в метростанцията в Сънсет

...
Най-малко 13 души са били ранени в метростанцията в Сънсет
Коментари Харесай

Стрелба в метрото на Ню Йорк, най-малко 13 са ранени

Най-малко 13 души са били ранени в метростанцията в Сънсет парк, в региона Бруклин, в Ню Йорк, предадоха международните организации, като се позоваха на представител на пожарната работа.

Източници от правоприлагащите органи споделиха още, че петима души са с огнестрелни рани, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес. Засега няма информация от какво естество са пострадванията на останалите ранени.

Според доста правоприлагащи източници, осведомени с хода на следствието, по предварителни информации обвинен за офанзивата е избягал от мястото на престъплението, носещ газова маска и с облекла на строителен служащ, съобщи Асошиейтед прес.

Снимка от мястото демонстрира окървавени пасажери, лежащи по пода на метростанцията, съобщи Асошиейтед прес.

BREAKING: Reports of shooting, explosion inside Brooklyn subway station
— KTVU (@KTVU)

На мястото не са били открити дейни взривни устройства, заяви Си Ен Ен, като се базира на полицията в Ню Йорк. Но съгласно представител на пожарната са били открити незадействани взривни устройства.

" В 8,27 ч. полицията е получила сигнал за оказване на незабавно подпомагане от човек, който е бил прострелян в метрото в Бруклин ", сподели по-рано през днешния ден представител на нюйоркската полицейска работа. Полицията приканва хората да заобикалят зоната, съобщи Франс прес.

От пожарната работа прецизираха, че пожарникари са реагирали първо на сигнали за пушек в метростанцията на 36-а улица в Сънсет парк и са намерели доста простреляни хора там.

Местната полиция прикани хората да заобикалят региона

Gas-mask wearing gunman SHOOTS 'multiple people' in New York subway... 6 people injured after shooting,

several undetonated devices " were also found,
— Amit Sahu (@amitsahujourno)

Източник: Нова тв, Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР