Най-малко 10 души загинаха, след като два хеликоптера на военноморските

...
Най-малко 10 души загинаха, след като два хеликоптера на военноморските
Коментари Харесай

Катастрофа с хеликоптер в Малайзия: Десет загинаха при сблъсък на два хеликоптера на военноморските сили във въздуха над лекоатлетическата писта

Най-малко 10 души починаха, откакто два хеликоптера на военноморските сили се сблъскаха по време на подготовка за военноморски церемониал в Малайзия.

Хеликоптерите са били на подготовки във военноморска база в северен щат Перак за честването на 90-ата годишнина на флота идващия месец, когато е станал случаят, се споделя в малко изказване на флота.

Сблъсъкът е станал към 9:30 сутринта локално време (2:30 сутринта BST) в град Лумут, северозападно от столицата на страната Куала Лумпур. Започнало е следствие, с цел да се откри по какъв начин е станал конфликтът.

„ Съболезнования на всички фамилии на жертвите на случая с два хеликоптера TLDM в базата Лумут през днешния ден “, се споделя в изказване във Фейсбук на Кралския малайзийски флот. „ Нека фамилиите на жертвите получат сили да се оправят с тази покруса. “

„ Всички жертви бяха доказани като мъртви на място “, се споделя в друго изказване на флота. Оттогава останките са изпратени в болница, с цел да бъдат разпознати.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР