Най-красивата пловдивчанка за 2024-та година е 23- годишната студентка Весела

...
Най-красивата пловдивчанка за 2024-та година е 23- годишната студентка Весела
Коментари Харесай

„Мис България- Пловдив” 2024: На мода са естествените, позитивни и различни жени!

Най-красивата пловдивчанка за 2024-та година е 23- годишната студентка Весела Тенева. Чаровното момиче завоюва купата „ Мис България- Пловдив ” 2024 преди дни на блестяща гала в най-голямата зала за събития Etra Hall. Тя се изправи против още 13 кандидатки за короната, само че единомислещото мнение на журито беше, че точно Весела е най-красивото лице в града под тепетата. 
Прочетете още
Висока е 1,77 м, а ограниченията и са съвършени - 88/61/92. Обожава връзката с деца и сега учи компетентност „ Детска педагогика ” в Пловдивски университет. Споделя, че в учебно заведение е била отличничка, като мощно се надява високият и триумф в това направление да продължи, като има желание да запише и магистърска степен. 

Когато е на шест години стартира да тренира аеробика в пловдивски състезателен клуб. Завоювала е първо място в категория 9-11 годишни на европейско състезание по спортна аеробика в Словакия. Споделя, че дължи сериозната си дисциплинираност точно на спорта. Приключва спортната си кариера когато е на 17 години поради тежка контузия, само че малко по-късно взема решение да се насочи към модата.



23-годишната пловдивчанка е стимулирана и окуражена да показа града ни по най-хубавия метод на състезанието „ Мис България ”, който ще се състои по-късно тази година.

Ето какво още описа за себе си „ Мис Пловдив- България ” 2024 година пред TrafficNews:

- Какво е чувството да си носителка на купата „ Мис България- Пловдив ”?

- За мен това е голяма отговорност, защото считам, че победителката би трябвало да бъде образец за останалите девойки и това по какъв начин да се стремят към естествената хубост, само че и да бъдат красиви както извън по този начин и от вътрешната страна.



- Кое твое качество смяташ, че впечатли аудитория и жури?

- Аз съм ужасно амбициозна и извънредно чаровна. Смятам, че най-много с усмивката си съумях да ги впечатля. Чувствах се себе си на сцената и бях в свои води.

- Смяташ ли, че успеха в състезанието ще те промени?

- Не считам, че успеха ще ме промени. Аз съм изцяло обикновено момиче, повеждам изцяло естествен живот и просто одобрявам модата и искам да се развъртвам в тази сфера.



- От по кое време се занимаваш с фешън изяви и помниш ли първата си поява на стилния подиум. Каква беше страстта?

- Занимавам се с мода от четири години. Като от две години имам професионален контракт с фешън организация „ Визаж ” под управлението на Жени Калканджиева. Помня първото си излизане все едно беше през вчерашния ден. Бях ужасно обезпокоена и въобще не знаех какво върша на това място. Но явно съм впечатлила с качествата ми районният представител на " Визаж " Деана Господинова, която оттогава стартира да ме вика на събития и ревюта и по този метод съумях да придобия опита, който имам и до през днешния ден.

- Семейството ти поддържа ли те в това твое начинание?

- Семейството и приятелите ми са компактно зад мен. Гордеят се ужасно доста с мен, поради триумфите ми.



- Какво е мнението ти за пластичната хирургия? Смяташ ли, че притежателката на короната би трябвало да е изцяло естествена?

- Никога не съм била срещу пластичната хирургия, само че прекомерните неща не са ми по усета. Специално за състезанията за естествена хубост е хубаво всички девойки да се стремят оптимално към нея.

- С каво се занимаваш?

- В момента приключвам бакалавърската си степен по компетентност „ Детска педагогика ” в Пловдивски университет. Предстои ми да последвам и магистърска степен.



- Успяваш ли да съчетаеш учението и модата?

- Ученето в никакъв случай не ми е пречило на модата. Когато нещо се прави с готовност, считам че постоянно се намира време за всичко.

- Обвързана ли си и в случай че да половинката ти поддържа ли те по отношение на твоето начинание?

- Обвързана съм да. Подкрепя ме доста. Присъстваше на състезанието и беше доста горделив от моето показване. Сподели ми, че когато съм излязла на първия тур е наежен.



- Какво правиш в един твой ден? Какви са твоите занимания?

- Един мой ден минава доста бързо, защото и работя и комбинирам учене с мода и е много претрупан. Но съм ужасно проведена и съумявам да се оправя с всичко. Не ми остава доста време, само че в действителност моето занимание е модата. Също по този начин обичам да извозвам времето си със фамилията, с приятелите и с индивида до мен.

- Чувстваш ли се подготвена за идната изява в състезанието “Мис България ” и какви са упованията ти?

- Чувствам се доста готова. Смятам да показва Пловдив на високо равнище и да потвърдя, че пловдивчанките сме очарователни дами. Нямам упования, само че ще дам най-хубавото от себе.

- Спортуваш ли и по какъв начин успяваш да поддържаш фигурата си? Спазваш ли хранителен режим?

- Спортувам, да. Главно упражнявам във фитнес с треньор, с който съумяваме да задържим съвършена фигура целогодишно. Не се отнемам, само че се старая да се храня вярно и здравословно.



- Имаш ли идоли в стилния свят, които те въодушевяват?

- Точно избрана персона нямам. Възхищавам се на хора с усет, жанр и класа.

- Какви са задачите ти?

- Бъдещите ми цели са да стигна допустимо на първо време с състезанията за хубост и с модата. Да се осъществявам сполучливо с специалността, която изучавам и несъмнено да изградя едно крепко и щастливо семейство.



- Какво би посъветвала младите девойки, които желаят да тръгнат по твоя път?

- Това, което бих посъветвала младите девойки е да следват фантазиите и задачите си, да не се въздействат от хорското мнение. Никое начало не е елементарно и рано или късно това, което желаят ще се случи. Съветвам ги да бъдат разнообразни, да бъдат себе си и да не наподобяват на по-голямата част от дамите. На мода са естествените, положителни и другите дами!

Екипът на TrafficNews пожелава на Весела Тенева да донесе короната на Мис България в родния си град!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР