Най-голямата дъщеря на прокудения от ГЕРБ Цветан Цветанов отново се

...
Най-голямата дъщеря на прокудения от ГЕРБ Цветан Цветанов отново се
Коментари Харесай

Дъщерята на Цветанов преподава в Колумбийския университет

Най-голямата щерка на прокудения от ГЕРБ Цветан Цветанов още веднъж се е уредила с вкусен пост на добра заплата в Америка. От септември Гергана е асистент-преподавател в Колумбийския университет в Ню Йорк, където в действителност преди време приключи магистърската си степен по интернационалните връзки, написа struma.bg.

Тя води класове по количествен разбор в влиятелния ВУЗ, а годишното ѝ заплащане е сред 35 и 40 хиляди $. Преди да се трансферира на новата служба, Гергана работи няколко месеца като теоретичен помощник в Световната банка в Ню Йорк. Това беше втори неин пост в огромната финансова институция, откакто първо изкара 8-месечен стаж в отдела на анализаторите, а след това за малко напусна. Още при започване на кариерата ѝ там у нас се появиха скандални мнения около назначението ѝ, а татко ѝ съобщи, че не ѝ е съдействал да получи позицията. Тя си я извоювала сама след серия от изявленията и проби.

Дъщерята на Цветанов се реалокира да живее в Щатите незабавно откакто приключи висшето си обучение. Гергана се дипломира с отличие в влиятелния университет „ Бат “ в Югозападна Англия, където учат децата на елита от целия свят. Там тя приключи бакалавър в специалността „ Политика и интернационалните връзки “.Освен нея някогашният втори в ГЕРБ и жена му Десислава имат още две дъщери – Василена и София, които са към момента ученички. Едната е в гимназиална степен, а другата – в начална.

И двете съжителстват дружно с родителите си в скандалния им ВИП апартамент в постройката на „ Артекс “, който стана повода Цветанов позорно да напусне редиците на ръководещата партия. Докато към момента беше в ГЕРБ, по време на служебните си визити в Америка той не пропускаше да вземе със себе си и жена си Десислава, с цел да могат двамата да се срещат с тяхната огромна дъщеря, която рядко намира време да се прибира на родна земя. И в Америка Гергана живее пищно, посещава някои от най-елитните заведения за хранене и се облича по последна мода.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР