Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за полуфиналите на

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за полуфиналите на
Коментари Харесай

Страхотен успех за Гришо! Българинът мина през чилиец и чака Джокович или Циципас на полуфинал в Париж

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за полуфиналите на шампионата в Париж, откакто победи чилиеца Кристиан Гарин с 6:2, 7:5. За място на финала на следващия ден Гришо ще се изправи против спечелилия от двойката Новак Джокович/Стефанос Циципас, които излизат след минути на корта във френската столица.

``
реклама

Григор Димитров стартира мощно мача. Българинът реализира пробив още във втория гейм, който по-късно затвърди и поведе с 3:0. Едва тогава Гарин съумя да завоюва подаването си и да понижи изоставането си. Гришо продължи да поддържа разликата сред двамата, макар че при 3:1 в своя изгода му се наложи да избавя брейкпоинт. В осмия гейм Димитров завърши сета, откакто се възползва от първата и опция за пробив и поведе в мача с 6:2.

Вторият сет не мина по никакъв начин леко за българина. Той започва сполучливо с пробив за 2:0, само че по-късно позволи подобен и чилиецът изравни. Мачът вървеше гейм за гейм до 4:4, само че по-късно Гарин още веднъж проби българина. За наслада, Гришо върна брейка, по-късно поведе с 6:5, а ппри подаването на чилиеца го проби за трети път в сета, а с това взе и мача.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР