Навръх Петльовден, 2 февруари, министерство на културата и министър Атанас

...
Навръх Петльовден, 2 февруари, министерство на културата и министър Атанас
Коментари Харесай

Оставка на културния министър Наско, който раздава пари на транссексуални - зоват Стъки и Недялко Недялков

Навръх Петльовден, 2 февруари, министерство на културата и министър Атанас Атанасов (известен като „ Здравейте, аз съм Наско “) потвърдиха, че милеят за всичко друго, само че не и за националната ни просвета.

Атанасов в лицето на Национален фонд „ Култура “ е отпуснал 10 000 лева за транссексуалната галерия „ Другите българки “, в която персонажи с неразбираема еднаквост петнят творчеството на класика на изобразителното изкуство Владимир Димитров – Майстора.

Културното министерство не е изяснило по каква причина и по какви критерии финансира плана, който наранява естетическите и етични усеща на ценителите на българската живопис.
свързани новини236293преди 11 часа234868на 30.01.2022
И до момента в който министър Атанасов отпуска обилно пари за транссексуалните, ръководещите отхвърлят да подкрепят църквите и храмовете, които изнемогват под напора на баснословните сметки за ток и са пред затваряне. Няма целева държавна помощ и за бедстващите в пандемията и ценовата рецесия театри, оркестри, опери, галерии, читалища и музеи.

Консервативно-патриотичното придвижване (КПД) приканва за светкавична оставка на министър Атанас Атанасов – лице с незабележим престиж и изцяло непознато в средите на българската интелигенция, което си разрешава да разхищава национални средства, с цел да удовлетвори субективните си възгледи за живота, изкуството и морала.

Станислав Недков – Стъки, Недялко Недялков и съидейници
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР