Националният тим на България в състав Йоана Илиева, Олга Храмова,

...
Националният тим на България в състав Йоана Илиева, Олга Храмова,
Коментари Харесай

България завърши на 11-о място в отборното състезание на сабя при жените на световното първенство по фехтовка

Националният отбор на България в състав Йоана Илиева, Олга Храмова, Емма Нейкова и Калина Атанасова зае влиятелното 11-о място в отборното съревнование на сабя на международното състезание в Милано.

Българките можеха да записват и по-предно класиране, само че и двете им загуби от Япония и Италия пристигнаха с общо единствено три туша разлика.

В първия си мач България победи с 45:27 Сингапур, което откри опция за мач японките за класиране на четвъртфиналите. В него азиатките, бронзови медалистки от шампионата преди година в Кайро, се постановиха с 45:43 и си осигуриха среща с актуалните международни вицешампионки от Франция.

България пък трябваше да продължи присъединяване си в битката за систематизиране на местата от 9-о до 16-о. Илиева, Храмова, Нейкова и Атанасова започнаха с безапелационен триумф над Алжир с 45:32, след което пристигна трагичното състояние с 45:44 от домакините от Италия.

В срещата за 11-ото място България изоставаше с 28:40 от полуфиналиста от последното международно състезание Испания, само че със ужасно показване на Йоана Илиева " лъвиците " измъкнаха триумф с 45:44.

Четвъртфиналите, полуфиналите и финалът са в неделя, когато завършва и шампионатът в Милано.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР