Националният стадион Васил Левски отговаря на всички изисквания на УЕФА,

...
Националният стадион Васил Левски отговаря на всички изисквания на УЕФА,
Коментари Харесай

Всичко за мача ЦСКА - Зоря е готово!

Националният стадион " Васил Левски " дава отговор на всички условия на УЕФА, с цел да одобри довечера в 22:00 часа мача от третия кръг в група " С " на Лигата на конференциите сред ЦСКА и Зоря (Луганск). Делегатът на срещата Ариел Кенет Шайман от Израел инспектира за последно оборудването и даде позитивна оценка на техническата конференция преди значимия конфликт.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Зоря ще бъдат в сиво-черно райе. Нашият вратар ще бъде със зелен състезателен екип, а стражът на съперника ни - с жълто облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Австрия - Мануел Шютенгрубер (главен), Роланд Бранднер (първи асистент), Роберт Щайнахер (втори асистент), Валтер Алтман (четвърти), а Михаел Аргиру от Кипър ще извършва функционалностите на съдийски наблюдаващ.

На касите на стадион " Българска войска " и тази на ул. " Гурко " не престават да се продават билети за дуела, които са със следните цени:

- Сектор " А " - 25 лева

- Сектор " Б " - 15 лева

- Сектор " В " - 15 лева

- Сектор " Г " - 15 лева

- ВИП ложа - 150 лева

Деца до 7-годишна възраст влизат на стадиона гратис, а всички фенове би трябвало да носят със себе си зелен документ - те би трябвало да са имунизирани, да имат документ за преболедуван COVID-19 или да имат негативен PCR или антигенен тест. За деца под 12-годишна възраст документ не е необходим.

Всички почитатели наложително би трябвало да носят със себе си и документ за идентичност, тъй като след прелюдия непоколебим пропусквателен режим той им е нужен, с цел да бъдат позволени на стадиона.

Днес ще работят 5 профилирани пункта за тестване - 2 на стадион " Българска войска " (до музея и пред почитател магазина) и 3 към Националния стадион " Васил Левски " (до касите на " Гурко ", езерото Ариана и до бранш " В " ). Работното им време ще бъде от 11:00 до 22:00 часа.

Привържениците на ЦСКА, които ще поддържат тима от бранш " Г ", ще могат да влязат на стадиона само от входове 19, 18, 17 и 16, включващи и бранш " Лъвчето " сред " Г " и " В ", написа в уеб страницата на ЦСКА.
 Днес Бусато се изравнява с легендата на ЦСКА Стоян Йорданов
Днес Бусато се изравнява с легендата на ЦСКА Стоян Йорданов

По мачове за тима в Европа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР