Националният стадион Васил Левски e готов да приеме тази вечер

...
Националният стадион Васил Левски e готов да приеме тази вечер
Коментари Харесай

Всичко за рекордния мач №12 на ЦСКА в Европа за годината е готово

Националният стадион " Васил Левски " e подготвен да одобри довечера в 19:45 часа последния дуел на ЦСКА от група " С " на шампионата Лига на конференциите против италианския гранд Рома. Отоплението на терена работи на цялостни обороти, а още нощес тревното покритие бе изчистено от снега и може да даде естествени условия за осъществяване на футболната среща.

Делегатът на срещата - Иван Цитович от Русия, инспектира за последно подготовката за дуела и разгласи, че всичко е готово за значимия конфликт на техническата конференция тази заран. Това е 12-ти мач за календарната 2021 година в евротурнирите за " армейците ", което е клубен връх.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип - алена фланелка, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Рома ще бъдат с напълно жълта екипировка.

Четиримата съдии на евромача са от Шотландия - Николас Уолщ (главен), Греъм Стюард (първи асистент), Калъм Спенс (втори асистент), Колин Стивън (четвърти), а Мартин Хенсон от Швеция ще извършва функционалностите на съдийски наблюдаващ.

За облекчение на последователите, които нямат зелени документи през днешния ден от 10:00 до 20:00 часа до билетната каса на бул. " Гурко " е отворен пункт за бързи проби, които ще са с цена 10 лв..
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР