Националният стадион Васил Левски e готов да приеме тази вечер

...
Националният стадион Васил Левски e готов да приеме тази вечер
Коментари Харесай

Всичко за футболния празник ЦСКА - Рома е готово!


Националният стадион " Васил Левски " e подготвен да одобри довечера в 19:55 часа последния дуел на ЦСКА от група " А " на Лига Европа против италианския гранд Рома.

Делегатът на срещата - Крис Белон от Белгия, инспектира за последно подготовката за дуела и разгласи, че всичко е готово за значимия конфликт на виртуалната техническа конференция тази заран. Срещата ще се играе пред празни трибуни поради пандемията от ковид. Това е десети мач за календарната 2020 година в евротурнирите за " армейците ", които досега записаха 4 победи, 2 равенства и 3 провали.

" ЦСКА ще играе в напълно червен екип, а футболистите на Рома ще бъдат с бяла екипировка. Нашият вратар ще бъде с жълто облекло, а стражът на съперника ни - със зелено.

Четиримата съдии на евромача са от Босна и Херцеговина - Ирфан Пелито (главен), Сенад Ибрисимбегович (първи асистент), Давор Белио (втори асистент), Харис Калианас (четвърти), а Хаим Яков от Израел ще извършва функционалностите на съдийски наблюдаващ ", написа в уеб страницата на ЦСКА.
 ЦСКА ще играе за победа и в чест на Гриша Ганчев
ЦСКА ще играе за победа и в чест на Гриша Ганчев

Той чества рожден ден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР