Националната служба за охрана призовава към въздържание от разпространение на

...
Националната служба за охрана призовава към въздържание от разпространение на
Коментари Харесай

НСО призова да не се спекулира с трагедията Аксаково

Националната работа за защита приканва към самоограничение от разпространяване на спекулативни, непроверени и необективни тези и хипотези по адрес на участниците в тежкия пътен случай, до момента в който способените институции не приключат работата си. 

Това се показва в известие на НСО от през днешния ден по отношение на вчерашния драматичен случай на входа на варненското село Аксаково, при който почина мъж след злополука с кола на службата. По първични данни профилираният автомобил се е движил на път с преимущество, когато цивилният е изскочил пред него на Т-образно кръстовище. От военната прокуратура оповестиха, че занапред ще се вършат експертизи, в т. ч. с каква скорост се е движила колата на службата, в която, както е известно, е бил и съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. Петков е незасегнат, само че брачната половинка на умрелия мъж към момента е в болница - в тежко положение.

" Убедени сме, че професионалните дейности на проверяващите и назначените експертизи ще покажат обективната истина. 

Ръководството и съставът на Националната работа за защита сервират дълбоки съболезнования на фамилията и околните на починалия при злополуката лидер и показват откровена вяра за сполучливо и скорошно възобновяване на неговата брачна половинка! " - показват още от профилираната работа в известието си.

Както се зарече, Петков замрази предизборната си акция на този стадий и през днешния ден няма срещи със симпатизанти. Вчера след случая съпредседателят на Политическа партия също сервира съболезнования и във фейсбук обява описа какво се е случило.


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР