Националната служба за охрана (НСО) търси да назначи десет сержанти

...
Националната служба за охрана (НСО) търси да назначи десет сержанти
Коментари Харесай

Националната служба за охрана търси да назначи 15 нови служители – охранители и шофьори

Националната работа за защита (НСО) търси да назначи 10 сержанти на служба „ младши помощник “ - охранител и петима сержанти на служба „ младши помощник “ - водач.

Свободните 10 длъжности за охранители са за претенденти до 32 години със приключено минимум приблизително обучение. Новопостъпилите чиновници подлежат на образование за придобиване на специфични умения и образуване на характерни компетентности, свързани с оперативната им работа.

Кандидатите би трябвало да са пълнолетни български жители с чисто правосъдно минало, физически и психически пригодни и да имат удостоверение за ръководство на МПС от категория „ B”

Кандидатите минават през три стадия на процедурата – изпит за определяне на физическа подготовка, психическо проучване и заключително изявление.

Новоназначените чиновници в НСО ще имат опция да придобият и да развиват сложни специфични умения, които не могат да придобият в друга конструкция от бранш „ Сигурност “. Придобитите професионални умения ще им разрешат стабилно кариерно развиване в границите на държавната охранителна работа.

Срокът за подаване на документите за присъединяване в състезанието за охранители е до 08.07.2022 година в това число.

Кандидатите за водачи в НСО би трябвало да са не по-възрастни от 40 години, да имат най-малко приблизително обучение, чисто правосъдно минало и да са психически пригодни, а също по този начин да имат удостоверение за ръководство на МПС от категория „ C” и да не са лишавани от право на ръководство на МПС през последните 3 години.

Кандидатите за водачи на МПС също минават през три стадия, като първият включва и изпит за определяне на равнището на характерни познания и умения за осъществяване на длъжността, в това число на практика изпит с ръководство на автомобил от категории „ B” и „ C” на полигон и в градски условия. Документи по процедурата се подават в период до 13.07.2022 година в това число.

Документи се одобряват всеки работен ден от 09:00 часа до 11:00 часа и от 14:00 часа до 16:00 часа в приемната стая на контролно-пропускателния пункт на НСО на адрес: гр. София, бул. " Черни връх " № 43, НСО.

Подробна информация за конкурсните процедури, условията към претендентите, нормативите, които следва те да покрият, както и нужните документи, са оповестени в раздел „ Кариера в НСО/Конкурси “ на интернет страницата на НСО на адрес:

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР