Националната имиграционна администрация публикува данни, в които се показва, че

...
Националната имиграционна администрация публикува данни, в които се показва, че
Коментари Харесай

3 пъти повече чужденци са посетили Китай благодарение на безвизовата политика

Националната имиграционна администрация разгласява данни, в които се демонстрира, че през първото тримесечие броят на пътуванията от чужбина до Китай се е нараснал над 3 пъти от същия интервал на 2023г. Визите, които са давани на чужденци са 466 000. Това е нарастване с 118,8% на годишна база. Хората, които са влезнали в Китай безвизово са 1,988 милиона, което е растеж с 266,1% по отношение на същия интервал на 2023г.

Данните потвърждават ползотворните резултатите от ограниченията на Китай за усъвършенстването на визите за чужденци, изключително на тези от Европа. На 1 декември 2023г. Китай вкара едногодишен безвизов режим за жителите на Франция, Германия, Италия, Нидерландия и Испания. На 14 март тази година безвизовият режим се разшири до Швейцария, Ирландия, Унгария, Австрия, Белгия и Люксембург.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед7769Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед10122Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед9845Доц. Валери Жаблянов: Левицата в Европа и в България би трябвало да се разгласи против растящата милитаризацияАлтернативен Поглед9128Доц. Валери Жаблянов: Управляващи и съпротива не са в положение да предложат друга държавна политикаАлтернативен Поглед26900 " ЛЕВИЦАТА! " внесе документите си в ЦИК за присъединяване в изборитеАлтернативен Поглед130446Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед90021Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагера  Николай Марков, патогенните процеси, Евросъюз, федерация Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР