Националната агенция за приходите и Висшият адвокатски съвет ще си

...
Националната агенция за приходите и Висшият адвокатски съвет ще си
Коментари Харесай

НАП и ВАС обединиха усилия срещу укриване на приходи и плащането на данъци

Националната организация за приходите и Висшият адвокатски съвет ще си сътрудничат за противопоставяне на укриването на доходи и отбягване заплащането на налози .

Бъдещо подпомагане , възстановяване на партньорския метод и активизиране на откритите положителни взаимоотношения бяха разисквани по време на среща, проведена по самодейност на Национална агенция за приходите. В нея присъединяване от страна на приходната организация взеха заместител изпълнителният шеф Боряна Жилова и ръководителите на дирекции „ Данъчно-осигурителна методология “ – Росен Иванов, „ Управление на риска “ – Николай Петков и на „ Комуникации – Анна Митова. Висшият адвокатски съвет беше показан от ръководителя – адв. доктор Ивайло Дерменджиев и адв. Илонка Иванчева-Райчинова, ръководител на Висшия дисциплинарен съд.

На срещата бяха показани преимуществата при следване на правилна данъчна дисциплинираност и положителните практики в региона на контролните действия и събирането на обществени отговорности, които улесняват данъкоплатците и предизвикват доброволното осъществяване на данъчните и осигурителните отговорности.

Екипите от Национална агенция за приходите и Върховен административен съд разискаха и въпроси, свързани с инициирането на потребен разговор и разпространяване на информация измежду българската адвокатура. Те се сплотиха към концепцията за провеждането на на практика полемики и семинари на тематики, представляващи общ интерес, свързани с противопоставяне на укриването на доходи и отбягване на заплащането на налози.

„ За Национална агенция за приходите са значими положителните взаимоотношения и партньорският метод при работата с всички сектори, като имам вяра, че със взаимни старания се реализират най-хубави резултати “, съобщи Боряна Жилова, заместител изпълнителен шеф на Национална агенция за приходите.

Президентът ще бъде на публично посещаване в Азербайджан

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР