Национална мрежа за децата (НМД) обяви старта на онлайн гласуването

...
Национална мрежа за децата (НМД) обяви старта на онлайн гласуването
Коментари Харесай

Гласувайте за наградите „Златна ябълка“

Национална мрежа за децата (НМД) разгласи старта на онлайн гласуването за спечелилите в годишните награди „ Златна ябълка “. Отличията са за персони, организации, институции и компании, които с работата си са съдействали за отбрана правата на децата и за възстановяване на тяхното богатство.  Наградите “Златна ябълка ” имат за цел да подчертаят какъв брой е значимо специфичното внимание към всяко дете и да показват най-хубавите практики  във всички сфери на детския живот.

В състезанието тази година са подадени над 50 номинации в общо 9 категории: Герой на децата, Детска организация, Болница, Училище и детска градина, Община, Журналист, Благотворител, Корпоративно партньорство – публичен принос и Корпоративно партньорство – финансов принос.

Всеки може да даде своя глас в уеб страницата на наградите  1june.nmd.bg  от 2 до 14 май, 2024 . След това кандидатурите ще преминат и през оценката на журито, част от което са специалисти от фондация „ Лъчезар Цоцорков, Асоциацията на европейските публицисти, Националното съдружие на общините, Български конгрес на бизнес водачите – BBLF, Уницеф – България и други

Изборът на спечелилите в категориите Герой на децата и Детска организация се дефинира напълно от публиката. В останалите категории спечелилите се избират от експертно жури, като номинациите, събрали най-вече гласове онлайн от необятната общност, получават два спомагателни гласа.

Четиринадесетите награди „ Златна ябълка “ на НМД ще бъдат връчени на тържествена гала на 31 май в гр. София.

Всеки може да поддържа своя воин на децата през уеб страницата на състезанието – https://1june.nmd.bg/.

Наградите се осъществят посредством на Siemens България и Kaufland Bulgaria.

Тази година гласуването за “Златна ябълка ” е отдадено на идеята „ Образование за всяко дете “. Като най-голямото обединяване на цивилен организации и експерти, работещи дружно за по-добри закони и политики за децата и техните фамилии в България, НМД  работи за основни промени в българското обучение и за достъп до качествено и приобщаващо обучение за всяко дете. Всички, която имат вяра, че смяната в едно дете е смяна в бъдещето на България, могат да подкрепят мисията на НМД всяко дете да върви на учебно заведение и да развие капацитета си , като станат месечни донори на  https://nmd.bg/dari/ .
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР