НАЦИОНАЛЕН ПАРК ЕВЪРГЛЕЙДС, Флорида – Един любител фотограф на дивата

...
НАЦИОНАЛЕН ПАРК ЕВЪРГЛЕЙДС, Флорида – Един любител фотограф на дивата
Коментари Харесай

Гладни вълци алигатори свалят питон във вълнуващо видео, заснето в парка на Флорида: „Отбележете един гол за отбора домакин!“

НАЦИОНАЛЕН ПАРК ЕВЪРГЛЕЙДС, Флорида – Един фен фотограф на дивата природа снима трогателен див звяр против взаимоотношение с плячка в Националния парк Евърглейдс, което я караше да поддържа „ тима на домакините “.

Алисън Джослин показа видеоклип, който е снимала от Shark Valley Trail в обществените медии, който демонстрира огромен алигатор, който дъвче бирмански питон, инвазивен и неместен тип във Флорида.

„ Каква тръпка е да се натъкнеш на алигатор, който яде огромен инвазивен бирмански питон в Shark Valley, до момента в който карах колело. Като фен фотограф на дивата природа, знаех незабавно видях нещо доста особено “, сподели Джослин пред Storyful.

Тя добави, че счита, че и двете същества може да са мъртви, само че тогава видя, че алигаторът отвори едно от очите си, с цел да я огледа. Според FWC, съгласно Комисията за запазване на рибата и дивата природа на Флорида, бирманските питони „ са били открити като плячка “ на алигатори.

„ Уф! Вкарайте един гол за тима домаки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР