Националът на Бенин Оливие Вердон, който е собственост на испанския

...
Националът на Бенин Оливие Вердон, който е собственост на испанския
Коментари Харесай

Лудогорец подписа с национал на Бенин

Националът на Бенин Оливие Вердон, който е благосъстоятелност на испанския Алавес, е следващото ново попълнение на Лудогорец. Днес централният бранител мина сполучливо медицинските прегледи и функционалните проучвания, след което подписа персоналните си условия. Вердон, който има френски паспорт, ще играе в Лудогорец чартърен за една години с закрепена алтернатива за закупуване. Той ще бъде показан пред българските медии идния четвъртък (10 септември) на стадион " Хювефарма Арена ". 

За последно Оливие Вердон бе преотстъпен от Алавес на ФК Ойпен. С екипа на елитния белгийски отбор предишния сезон бранителят записа 22 мача в шампионата и 2 за купата на страната. Преди да премине в испанския клуб от град Виктория година по-рано, бранителят е бил част от Сошо и Бордо, а по-рано и от Ангулем, на който е младеж. 

Оливие Вердон има и 20 мача за мъжкия народен тим на Бенин.

" Първите ми усещания от Лудогорец са страхотни. Знам, че пристигам в най-силният и най-добре проведеният клуб в България ", съобщи Вердон. " Надявам се, че ще заслужа мястото си в състава и ще оказа помощ на тима да реализира задачите си ", добави 24-годишният защитник.

Вердон е петият нов футболист на Лудогорец този сезон. Преди него деветкратният първенец притегли бразилеца Алекс Сантана, испанеца Ихинио Марин, ганаеца Бернард Текпетей и нидерландеца от ганайски генезис Елвис Ману.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР