Националът Георги Миланов отново не се появи в игра за

...
Националът Георги Миланов отново не се появи в игра за
Коментари Харесай

Два бързи гола отказаха Занев и Амкар срещу ЦСКА

Националът Георги Миланов още веднъж не се появи в игра за ЦСКА, а тимът му разгроми с 3:0 Амкар на Петър Занев в отсрочен мач от 23-ия кръг на съветското състезание и се изравни по точки със Зенит. Интрига имаше единствено до почивката, само че два гола за две минути в края на полувремето успокоиха домакините. Точни бяха Витиньо и Фьодор Чалов, а през втората част Чалов се разписа още един път, с цел да оформи крайния резултат.

" Армейците " към този момент хвърлиха бялата забрадка в преследването на Локомотив (Москва), откакто в предходните си два мача взеха единствено точка от Динамо (Москва) и Уфа. Те обаче не престават да водят борба за местата в топ 3, даващи право на присъединяване в Шампионската лига.
Амкар се показва на приливи и отливи напролет и още не може да е спокоен за оставането си в Премиер лигата. Отборът от Перм действаше очебийно отбранително и съумя да затрудни домакините, само че след двата бързи гола нямаше съответен отговор.

Виктор Гончаренко за следващ път остави Миланов запаса за ЦСКА, а Занев изведе Амкар с капитанската лента. Още в 8-ата минута Сергей Игнашевич нацели гредата, а домакините имаха и други голови обстановки, само че пропуски направиха Александър Головин и Витиньо.
В 44-ата минута Василий Березуцкий подаде на Ахмед Муса, а той изведе с пета Витиньо и бразилецът с прекрасен удар откри резултата. В добавеното време на първата част столичани стигнаха и до втори гол. Пасът още веднъж беше на Муса, а Фьодор Чалов от близко вкара за 2:0.

На полувремето наставникът на Амкар Вадим Евсеев смени централния нападател Аарон Оланаре, който е благосъстоятелност на ЦСКА, с Дарко Бодул. Гостите демонстрираха предпочитание да потърсят гол, само че офанзивите им бяха прекомерно еднакво. В 61-ата минута Марио Фернандес центрира отдясно и Чалов осъществя второто си попадение в мача.
До края не се случи нищо забавно и ЦСКА се върна на 4-ото място, с еднакъв брой точки със Зенит и с една повече от Краснодар. Амкар е на 13-а позиция.

В идващия кръг отборът от Перм гостува на различен заплашен от изпадане - Тосно, а " армейците " одобряват Краснодар.

СТАТИСТИКА НА МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Премиер Лига 23 кръг, сряда 18 април  ЦСКА (Москва) 3:0краен резулат  Амкар
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР