Натрапчивите последни думи на пилот, изречени само миг преди самолетът

...
Натрапчивите последни думи на пилот, изречени само миг преди самолетът
Коментари Харесай

Смразяващи последни думи на пилот, който позволи на деца да поемат контрол над самолета, преди катастрофата да убие всички

Натрапчивите последни думи на водач, изречени единствено момент преди самолетът му да се разбие в планина, убивайки всички на борда, разкриват, че той е оставил детето си да бърка в близост с контролите.

Прословутият полет 593 на Аерофлот пътуваше от интернационалното летище Шереметиево в Москва, Русия до летище Кай Так в Хонконг на 23 март 1994 година - само че сериозна неточност докара до края на полета с цялостна злополука, преди въобще да дойде.

Самолетът е превозвал 12 души екипаж и 63 пасажери на борда, в това число двете деца на Ярослав Кудрински, които са били на първото си интернационално пътешестване. По средата на полета най-опитният водач капитан Андрей Данилов напусна пилотската кабина, с цел да си почине, оставяйки Кудрински, 39 и първи офицер Игор Пискарьов, 33, да ръководят самолета.

Със самолета на автопилот и заложен курс, Кудрински се възползва от опцията да предложения двете си деца в пилотската кабина за обиколка на пилотската кабина, до момента в който множеството от пасажерите спяха, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР