Наталия Шулга, сертифициран ароматерапевт и основател на компания за етерични

...
Наталия Шулга, сертифициран ароматерапевт и основател на компания за етерични
Коментари Харесай

Ароматерапевт назова ароматите, които са афродизиак за всеки мъж

Наталия Шулга, сертифициран ароматерапевт и създател на компания за етерични масла в Русия, ни описа по какъв начин етеричните масла въздействат на страстите, държанието и либидото.

Защо етеричните масла афродизиак усилват привлекателността за противоположния пол?

Жените се притеглят от мъжете най-вече посредством техните феромони, а етеричните масла са концентрати от растения, в които не е прибавен спомагателен химически съставен елемент от индивида. Тези масла могат да заменят синтетичните парфюми, те контролират доста тънко и гладко нервната и ендокринната система, попълнят виталната сила. Такъв вид „ парфюми “ са най-хубавите афродизиаци.

Кои аромати вършат дамата неустоима в очите на мъжете и разсънват буйно предпочитание?
Съществува голям набор от аромати, само че дано разгледаме най-популярните и налични от тях.

 афродизиак

Пачули

Това е натурален афродизиак със наличие на феромони, сходни на растителните. Той ускорява чувствеността, освобождава и дава убеденост в хубостта. Не може да бъде комплициран с различен мирис. Ароматът му е мускусен и земен с дървесни нюанси.
Заслужава да се означи, че миризмата на пачули постоянно се отхвърля от дамите: това се случва на равнище логика на психиката. Важно е да се вземе поради до каква степен една жена разрешава на мъжете да навлизат в зоната ѝ на комфорт.
Този мирис би трябвало да бъде избиран от по-възрастни дами, които имат харизма и личен жанр, единствено тогава той може да бъде изцяло ефикасен. 

Бергамот

Единственият цитрус, който се отглежда поради аромата, а не поради усетът му. Аромат му е на приемане на себе си, на своето тяло, на триумфа.
Повдига настроението, въздейства позитивно на нервната система, носи еротични настроения, задейства творчеството, покачва самочувствието и уменията за другарство. Този аромат е подобаващ за девойки, които се стремят освен да подчертаят своята характерност, само че и да се енергизират.
С бергамот дамата демонстрира, че е привлекателна и в това време самодостатъчна и самостоятелна.

 афродизиак

Сандал

Този мирис нормално е желан от огромен брой както мъже, по този начин и дами. Той е дървесен, компактен и има опушен, мускусен подтекст. Сандаловото дърво съдържа феромоноподобни субстанции и се разчита от организма като мощен афродизиак. То работи ненатрапчиво. Трябва да се нанася тъкмо върху пулсовите зони. Подходящо е заран, следобяд и вечер.
Като имитира естествената телесна миризма, той подтиква по-добре либидото. Тази съставна част е за зрели, одобрени персони, притежатели на ослепителен, моден външен тип.

Роза

Розата е един от най-желаните аромати в света на неомъжените дами. Нейното тънко благоухание ще се разкрие по друг метод пред всяка притежателка.
От флакона той ще ухае по един метод, върху кожата - по различен, а върху тялото - по трети. Ароматът на роза е мощен афродизиак.
Попадайки върху кожата, етеричното масло от роза трансформира молекулярния състав и въздейства на всички системи на тялото. Нежният мирис ускорява либидото и поражда стихия от полови усеща и страсти.

 афродизиак

Ванилия

Мигновено трансформира настроението на дамите от работно към релаксиращо. Успокоява и представителите на мощния пол и носи чувство за уют и сигурност.
Благодарение на тонизиращите си свойства ароматът е енергизиращ и възстановява чувствеността. На подсъзнателно равнище ароматът на ванилия облекчава тревогата и страховете и оказва помощ за активиране на жизнеността.

Как и къде е най-добре да се нанася ароматът?

Етеричните масла би трябвало да се нанасят върху китките, зад ушите и в деколтето. Няколко капки могат да се нанесат и върху влажна коса, с цел да се резервира ароматът по-дълго.
Можете да смесвате ароматни масла в избрани пропорции, с цел да постигнете сложно влияние върху мъжете. Например 4 капки нероли, 3 капки сандалово дърво и по 2 капки бергамот. Основното, което би трябвало да запомните, е, че ароматът би трябвало да е лек и едвам осезаем.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР