Настоящият член на Висшия съдебен съвет (ВСС) Даниела Машева ще

...
Настоящият член на Висшия съдебен съвет (ВСС) Даниела Машева ще
Коментари Харесай

Даниела Машева е новият заместник-главен прокурор в кабинета на Иван Гешев

Настоящият член на Висшия правосъден съвет (ВСС) Даниела Машева ще бъде новият зам.-главен прокурор в кабинета на Иван Гешев, написа „ Правен свят “.

Машева подаде оставка предходната седмица, като уточни, че решението за това е напълно нейно, както и че ще изиска да се върне във Върховната касационна прокуратура (ВКП). Нейната молба за освобождение като член на Висш съдебен съвет беше прегледана тази сряда по време на съвещанията на Прокурорската гилдия. Очакванията са тя да встъпи в служба като зам.-главен прокурор при започване на месец юли, на мястото на напусналата седмица по-рано Мария Шишкова.

Към сегашния миг Даниела Машева е представител на Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет и ръководител на Комисията по атестирането и състезанията. Тя бе определена с голямо болшинство за член на кадровия орган през 2017 година от сътрудниците ѝ в магистратурата. Машева е била поредно прокурор в Софийската районна прокуратура, в Софийската градска прокуратура, във ВКП, била е и заместник-министър на правораздаването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР