Наставникът на Левски - Николай Костов, застана пред медиите след

...
Наставникът на Левски - Николай Костов, застана пред медиите след
Коментари Харесай

Костов: Билал Бари ми се видя много добре, обезпокоени сме за Фабио Лима

Наставникът на Левски - Николай Костов, застана пред медиите след успеха с 1:0 в другарски мач против Спортист Своге. Специалистът остана удовлетворен от видяното от Билал Бари, който се завърна в игра и означи единственото попадение. Костов добави, че тази инспекция е била тест за положението на нападателя.

 „ Като цяло желая да кажа, че нашите играчи имаха доста тежки два дни – в сряда и четвъртък. Очаквано беше, че темпото на игра ще бъде занижено, постепенно и скучно за публиката. Важното беше да издържим физически и да няма контузии “, стартира Костов, който обаче изрази терзанията си от травмата на Фабио Лима още при започване на инспекцията.

„ Обезпокоени сме малко за Фабио Лима, тъй като той получи някакво разтежение, може би, ще знаем резултата в понеделник. Именно поради това мачът беше плануван да се играят две по 35 минути, с цел да няма затруднения. Всичко е съгласно нашите упования. Знаем, че упованията на публиката и на хората, които следят Левски са по-завишени, само че това бе подготовка за нас и тест за Бари “, сподели още той.

„ Билал Бари ми се видя доста добре. Изглеждаше добре на терена на фона на останалите. Въпросът в този момент е по какъв начин ще наподобява идващите дни, когато би трябвало да се възвърне “, сподели още старши треньорът на Левски.

„ По-добре изявите на играчите да останат без коментар, защото към този момент разгласих повода “, приключи Костов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР