Наследникът на великия актьор се изявява пред българска публика за

...
Наследникът на великия актьор се изявява пред българска публика за
Коментари Харесай

Синът на Чарли Чаплин по-евтин от Лили Иванова

Наследникът на великия артист се изявява пред българска аудитория за 60 лв., примата желае по 600 за концерт в лозята

Синът на великия комедиант Чарли Чаплин – Юджийн Чаплин, идва в България през юни, с цел да представи лично концерт-спектакъла CHAPLIN Pianissimo в София, Пловдив и Варна. Билетите са пуснати в продажба. Започват от 60 лв. за пропуск и стигат до 150 за ВИП места, написа Ретро. 

4 пъти по-скъпо обаче излиза билет за новия бутиков концерт на Лили Иванова посред лозовите масиви на известна винарска маза в Родопите, който ще се организира на 12 юли. Организаторите оповестиха, че пред сцената ще има единствено 336 места, като те са разграничени в две ценови категории. За билет от 350 лева + 150 лева куверт са налични 252 места, а с по-скъпия куверт от 450 лева + 150 лева са единствено 84 места, ситуирани на първите редове пред звездата. Официалната вечеря ще включва 4-степенно меню, само че в куверта не са включени алкохол и питиета. При ликвидация на всички места приходите ще бъдат 176 400 лева В комплекса има и хотелска част, само че нейното ограничаване е до 70 индивида, а резервации се одобряват за най-малко две нощувки. По 600 лева бяха и най-скъпите билети за концерта на Лили в Народния спектакъл на 20 май, които обаче от дълго време свършиха.

В същото време Юджийн Чаплин, който е знаменит, ще се изявява пред българска аудитория за надалеч по-скромен хонорар. Той е петото дете на Чарли Чаплин и брачната половинка му Уна О'Нийл. Ражда се през 1953 година, когато от този свят си отива именитият му дядо – американският драматург и публицист Юджийн О'Нийл, притежател на Нобелова премия за литература и четири награди „ Пулицър “.

Съвсем естествено новороденото момченце е кръстено на фамозния си дядо. Животът на Юджийн в артистичното семейство Чаплин го оформя като персона с доста ползи. Той се опитва като артист, работи в спектакъл, а по-късно навлиза в музикалния бизнес, като взе участие в записите на Дейвид Боуи, „ Ролинг Стоунс “ и „ Куин “ в фамозното студио в Монтрьо. Преди години основава документален филм за татко си и музикален театър CHAPLIN Pianissimo, с който идва у нас – на 10 юни в зала „ България “ в София, на 12 юни в Античния спектакъл в Пловдив и на 15 юни във Фестивалния комплекс във Варна в границите на Международния сценичен фестивал „ Варненско лято “.

„ Мисля, че това е най-хубавият метод да се запознаеш с Чарли Чаплин, да усетиш неговата сензитивност. Баща ми е основал забележителна кино музика. Сега, когато обикаляме света с този театър, чувствам по какъв начин хората към този момент го възприемат освен като артист посредством филмите, само че и посредством музиката, която е написал. Много вълнуващо прекарване. Радвам се, че и българската аудитория ще стане част от огромното семейство на Чаплин през юни с концерт-спектакъла CHAPLIN Pianissimo и ще може да чуе в оригинал музиката от филми като „ Светлините на града “, „ Треска за злато “, „ Хлапето “. Нямам самообладание да се срещна с публиката в София, Пловдив и Варна “, споделя Юджийн.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР