Наско Сираков вече не е член ма опозицията. Собственикът на

...
Наско Сираков вече не е член ма опозицията. Собственикът на
Коментари Харесай

Сираков се самоизключи от “Левски на левскарите”

Наско Сираков към този момент не е член ма опозицията. Собственикът на “сините ” е удържал на думата си и се е отписал автоматизирано от Сдружението „ Левски на левскарите ”.

Това е станало, откакто той е извършил заканата си и е спрял да заплаща членския импорт. Така той е бил премахнат автоматизирано от системата на организацията, която следи дали нейните членове са прецизни.

По подигравка на ориста отлъчването му е станало директно преди Общото заседание, което се организира в четвъртък на „ Герена ”, стана ясно от мнения във форумите на последователите в мрежата.

След сбирката пък се появиха следващите искри сред Сираков и опозицията. Те бяха разпалени от изявлението на Петър Ганев, който е някогашен член на Надзорния съвет, че Левски е в будна кома. Сираков не му остана задължен и от своя страна разгласи, че Ганев има бели петна в паметта си и е не запомнил какъв брой задължения са били насъбрани преди Даниел Боримиров да бъде назначен за изпълнителен шеф. Поледва контра декларация от концерн „ Синя България ”.

Както е известно, хората до Сираков не стопират да разясняват, че броя на членовете на „ Левски на левскарите ” не стопира да се топи. В момента в агитката пък тече следствие по какъв начин знамето на организацията се бе озовало в ръцете на крайните почитатели на ЦСКА-София, които го размахаха като трофей по време на последното дерби сред двата отбора, а след това го възпламениха.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР