НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Републиканските депутати от Тенеси внесоха в

...
НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Републиканските депутати от Тенеси внесоха в
Коментари Харесай

Законодателите от Тенеси придвижват законопроект за отмяна на реформите за спиране на трафика в Мемфис след смъртта на Тиър Никълс

НАШВИЛ, Тенеси (AP) — Републиканските депутати от Тенеси внесоха в четвъртък законопроект за анулация на промените за прекъсване на трафика от полицията, направени от града от Мемфис в отговор на съдбовния побой над Тайър Никълс от служители на реда предишния януари.

Републиканците организираха гласуването, защото демократите упрекнаха републиканеца от Мемфис Джон Гилеспи, че е подвеждал по кое време законопроектът ще се появи още веднъж, което е довело до Родителите на Никълс няма да дойдат в Капитолия в Нешвил в четвъртък.

Гилеспи го назова неверна връзка. Родителите на Никълс участваха в понеделник, когато законопроектът беше в началото в програмата, само че беше отсрочен, защото Гилеспи беседва с тях в галерията.

Смъртта на Никълс провокира отвращение и апели за промени на национално и локално равнище. Видеозаписите демонстрират съвсем 3-минутен залп от удари с юмруци, крайници и палка по лицето, главата, предната и задната част на Никълс, до момента в който 29-годишният негър мъж вика за майка си на ед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР