Нашествениците засилват информационната война на южния фронт и обвиняват все

...
Нашествениците засилват информационната война на южния фронт и обвиняват все
Коментари Харесай

Смут в редиците на окупатора - засилват информационната война, обвиняват ВСУ в големи грехове

Нашествениците ускоряват осведомителната война на южния фронт и упрекват все по-често въоръжените сили на Украйна (ВСУ), че бомбардират локалното обитаеми там.

Това споделя в ефира на телемарафона „ United News “ ръководителят на взаимния пресцентър на Оперативното командване „ Юг “ Наталия Гуменюк, разяснявайки новите тактически трикове на съветските окупатори на Южния фронт, предава УНИАН.

Тя удостоверява информацията, че руснаците прибягват и до избрани фалшификати, и по-специално оставят усещането, че напущат окупирани обитаеми места, като по-късно доста скоро още веднъж се връщат там.

Всъщност в това малко време, в което сякаш отсъстват от тези места, действително окупаторите реализират мощни обстрели по селищата в този регион, разяснява Гуменюк, наблягайки, че това е нещо като предписание при тях.

„ След това те отиват при локалните, обяснявайки им, че те са част от отбранителните сили на Русия, които те (населението) толкоз ненавижда. Всъщност в този момент виждаме още един трик - потреблението на тактическата авиация, към която те постоянно прибягват в други посоки, и посредством която реализират удари с управляеми авиационни бомби. Напоследък започнаха да бомбардират и левия бряг (р.Днипро), като правят една офанзива вдясно, три - вляво.Това значи, че те се пробват да бомбардират окупираните територии, които към този момент са нелегално оповестени за съветски, в това число и като част от Руската Федерация. А по-късно да показват това за дело на Силите за защита ", изяснява новата тактичност на нашествениците Гуменюк.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР