Народни представители от ПГ на ГЕРБ дадоха изявление в кулоарите

...
Народни представители от ПГ на ГЕРБ дадоха изявление в кулоарите
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС: За нас Кирил Петков, Асен Василев или който и да е излъчен от ПП, е персона нон грата

Народни представители от ПГ на ГЕРБ дадоха изказване в коридорите на Народното събрание.

За нас Кирил Петков, Асен Василев или който и да е излъчен от някогашната четворна коалиция, сегашна тройна или от Политическа партия са личност нон грата, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

В рамките на този парламент никакви договаряния няма да водим с който и да е за поддръжка на държавно управление. Смятаме, че е най-редно по най-бързият метод да има предварителни избори и ще се съобразим с вота на жителите, добави тя.

Поради фрапантната беззащитност на ръководството, вие се пробвате да вмените отговорност на опозицията, няма никаква логичност в това, разяснява Томислав Дончев. Междувпрочем, с тази ротация можем да имаме 8 премиера до края на мандата, добави той.

Ситуацията изисква един различен спор, който може да се организира по-късно. Това Народно събрание не е в положение да образува устойчиво работещо държавно управление, безапелационен е депутатът от ГЕРБ.

Според Дончев, страната се ръководи от безусловно несъответстващ човек.

Цялата отговорност за всичко, което се случи, е на Кирил Петков, акцентира Атанасова.

Отново декларирам, че ние подкрепихме държавното управление във връзка с реципрочността на премахване на съветски дипломати, само че всичко, което се случи през последните 24 часа и информацията, която закупи Председателският съвет, приказва единствено за едно - тотална неплатежоспособност на Кирил Петков и държавното управление да ръководят тази страна, сподели Атанасова.

Този парламент е привършен. Очевидно е неспособен да образува каквото и да било работещо държавно управление, безапелационен е Дончев.

Преди седмица ние внесохме избор на съмнение и той беше сполучлив. Ако се образува нещо, то нито ще е дълготрайни, нито би издържало избор на съмнение, а мотив за избор ще има, добави Десислава Атанасова.

Когато любовта е изчезнала, никаква замяна на сътрудниците не може да свърши работа, сподели в умозаключение Томислав Дончев.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР