Нарастващият национален дълг на страната — който наскоро надхвърли рекордните

...
Нарастващият национален дълг на страната — който наскоро надхвърли рекордните
Коментари Харесай

Държавният дълг от 34 трилиона щатски долара е сценарий на „варяща жаба“ за икономиката: анализатор

Нарастващият народен дълг на страната — който неотдавна надвиши рекордните 34 трилиона $ — е сходен на „ варяща жаба “ за стопанската система и Стената Улични вложители, предизвести старши анализатор в JPMorgan Chase.

Майкъл Джембалест, който управлява отдела за пазарна и капиталова тактика на JPMorgan в отдела за ръководство на активи на банката, предвижда тежки последствия за стопанската система, в случай че администрацията на Байдън не стартира да се оправя с дълга.

Cembalest написа в бюлетин, оповестен предходната седмица от JPMorgan, че страната не може да поддържа по-високи дефицити и възходящи чисти лихвени заплащания, които скоро се чака да надвишават общите доходи на федералното държавно управление до началото на идващото десетилетие.

„ Проблемът за Съединени американски щати е отправната точка; всеки кръг от фискални тласъци доближава Съединени американски щати с една стъпка по-близо до неустойчивостта на дълга “, написа Cembalest в бюлетина, озаглавен „ Разговор на възглавници “.

„ Ние обаче сме привикнали с влошаван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР