Нараства хаосът в политическия живот, както и в икономическия. Това

...
Нараства хаосът в политическия живот, както и в икономическия. Това
Коментари Харесай

Социален антрополог: Нараства хаосът в политическия и икономическия живот

Нараства хаосът в политическия живот, както и в икономическия. Това сподели общественият антрополог Харалан Александров.
От позиция на политическата връзка има огромен неуспех, а даже ми се коства, че драмата от последните дни с проектите за обективен преход също е неуспех на връзката, сподели още той. По думите му някой не е приключил своята политическа работа, когато е трябвало да се изясни на протестиращите миньори и енергетици какво следва.
" Аз четох тези проекти, те са изумителни документи. Мисля, че те са правени по времето на първото държавно управление на Петков, в тях ги няма тези хора. Има всичко друго, прелестни хрумвания, фантазии за зелена сила и грандиозни мечти, само че това, което безусловно отсъства е експертизата. Когато тези хора са изключени, а те са наранени доста трагично, е напълно естествено те да са гневни и да стачкуват ", сподели антропологът. Местните избори са хоризонтът, до който това ръководство би трябвало да оцелее непременно. После задачата ще бъдат евроизборите, посочи Харалан Александров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР