Напусналата по емоционален начин от Игри на волята самбистка Мария

...
Напусналата по емоционален начин от Игри на волята самбистка Мария
Коментари Харесай

Самбо шампионката Оряшкова: Шофьорите ме псуват, но като тръгна към затварят прозореца и газ

Напусналата по прочувствен метод от " Игри на волята " самбистка Мария Оряшкова гостува на Гала и пред нея разкри за какво е приела това предизвикателство. Припомняме, че малко преди да напусне шоуто, многократната международна и европейска шампионка по самбо разгласи края на своята спортна кариера.

" Няма по какъв начин да не ми е докривяло в един миг, че си потеглих, само че аз като виждам какъв брой щастлива съм била, значи в действителност съм имала потребност, и това са били директно моите сили, и душевен, физически, с цел да стана първенец. Трябваше доста да падам и да ставам, само че надпреварите в " Игри на волята " не са единствено вътре във формата, само че и в живота ", сподели Оряшкова в " На кафе ". 

Тя призна, че е обмисляла решението да спре със спорта още преди кастинга за шоуто, на който се явила след интервенция на крайници. Мария усещала, че трудо ще продължи да се състезава на тепиха и по тази причина решила да се опитва в различен вид съревнование.

Най-ужасните неща за нея в " Игри на волята " се оказали гладът и страховете от буболечки, паяци и змии.

" Аз в никакъв случай до момента не съм спала на палатка и внезапно ми дават един спален чувал, а в близост е цялостно с жаби и всяка вечер не заспивах. По цяла нощ стоях, съвсем цяла нощ, седнала, с цел да не легна, само че какъв брой ще се бориш. Един ден, два, три дни и към този момент на четвъртия - апетит ", разкри тя.

Освен това има моменти, в които от апетит не помниш, тъй като мозъкът не се храни, не ни хранят, както и не спим на хотели, само че пък виждаш, че можеш да преодолееш всичко това, добави Мария на запитване в действителност ли от продукцията ги оставят при тези тежки условия.

Отслабнала е с 13 кг в шоуто и посочи, че даже в самбото, дни преди да излезе на тепиха, не й се налагало да смъква толкоз. Мария съумя да развесели феновете и с комична преживелица от живота си.

" Веднъж на едно кръгово в София ударих с колата си леко друга кола. Исках да се извиня на индивида и да оправим вредите, в случай че има такива, само че той ми сподели: " Не, не ". На идващия ден мои другари ми звънят и ми споделят: " Ти, знаеш ли, че си блъснала наш другар? ". Той като ме е видял, си помислил, че ще го хвана и ще го завържа на чистачките. Припознал ме е. Аз знам, че не съм под прожекторите и обективите, само че има и хора, които ме познават отпреди предаването ", описа Мария.

Аз не съм нападателен водач, само че само ме нервира да ме псуват на пътя. Когато го създадат, слизам от колата и отивам към въпросните водачи, само че те си затварят прозореца и не престават ", сподели още Мария Оряшкова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР