Напрежението във вторник ще има пряко отношение към пътуване или

...
Напрежението във вторник ще има пряко отношение към пътуване или
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за вторник, 30 април

Напрежението във вторник ще има директно отношение към пътешестване или хора, които живеят в други обитаеми места

Това, което би трябвало да извършите през днешния ден е да осигурите улеснения на хората към вас. Това няма да остане неусетно. Днес вие би трябвало да бъдете в ролята на майка и татко, преподавател и просветител, ментор и да давате поддръжка, а не отпор или противодействие. Забравете за споровете и избягвайте неприятностите!

Вероятни са разноски за фамилията, свързани с заплащане на битови сметки или с подготовка за значимо събитие.

Овен

Днес е превъзходен ден за Овните, изпълнен с сила и благоприятни условия за триумф в работата. Вашите хрумвания ще бъдат оценени, а напъните ви ще ви донесат заслужени награди. Не се опасявайте да поемате самодейност и да се изявите. В персоналния си живот може да срещнете непредвидени трудности, само че с самообладание и дипломация ще ги преодолеете.

Телец

Телците ще се радват на спокоен и съразмерен ден. Подходящо е време за диалози с близки, творчество и отмора. Не се поддавайте на мързел, само че и не се претоварвайте. Обърнете внимание на хранителния си режим и се насладете на вкусна вечеря с обичаните хора.

Близнаци

Близнаците ще се усещат енергични и стимулирани. Днес е съвършен ден за осъществяване на хрумвания, започване на нови планове и учене. Може да получите забавни оферти или да срещнете нови хора, които ще окажат въздействие върху живота ви. Обърнете внимание на връзката си, с цел да избегнете недоразумения.

Рак

Раците ще бъдат прочувствени и чувствителни. Препоръчително е да се вслушвате в интуицията си и да се погрижите за себе си. Не се насилвайте да вършиме неща, които не ви доставят наслаждение. Прекарайте време измежду природата или се занимавайте с действия, които ви носят успокоение.

Лъв

Лъвовете ще бъдат в центъра на вниманието. Ще имате опция да блеснете с гениите си и да спечелите благосклонностите на близките. Не се опасявайте да покажете своята убеденост и лидерски качества. Във вашия персонален живот може да се разиграят сантиментални събития.

Дева

Девите ще бъдат аналитични и прагматични. Подходящо е време за обмисляне, образуване и решение на задания. Не се опасявайте да поемате отговорност и да показвате внимание към детайлите. Възможно е да получите непредвидени финансови приходи.

Везни

Везните ще бъдат дипломатични и очарователни. Днес е превъзходен ден за другарство, съдействие и разрешаване на спорове. Може да се сближите с обичан човек или да срещнете нова забавна персона. Обърнете внимание на салдото сред работата и персоналния ви живот.

Скорпион

Скорпионите ще бъдат целеустремени и решителни. Днес е съвършен ден за гонене на задачите ви и справяне с компликации. Не се опасявайте да поемате опасности и да се борите за това, което желаете. Възможно е да получите скъпа поддръжка от близки хора.

Стрелец

Стрелците ще бъдат оптимистични и енергични. Днес е превъзходен ден за пътешестване, завършения и нови инициативи. Не се опасявайте да излезете от зоната си на комфорт и да се впуснете в непредвидени прекарвания. Възможно е да срещнете забавни хора, които ще разширят хоризонтите ви.

Козирог

Козирозите ще бъдат амбициозни и целеустремени. Днес е съвършен ден за работа, учене и развиване на вашите умения. Не се опасявайте да поемате отговорност и да показвате своята подготвеност. Възможно е да получите самопризнание за вашите старания.

Водолей

Водолеите ще бъдат истински и изобретателни. Днес е превъзходен ден за генериране на хрумвания, решение на проблеми и измисляне на нови решения. Не се опасявайте да мислите ексцентрично и да се противопоставяте на статуквото. Възможно е да получите ентусиазъм за нови планове.

Риби

Рибите ще бъдат прочувствени и чувствителни. Препоръчително е да се вслушвате в интуицията си и да се погрижите за себе си. Не се насилвайте да вършиме неща, които не ви доставят наслаждение.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР