Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд бе избран за “Играч

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд бе избран за “Играч
Коментари Харесай

Маркъс Рашфорд постигна нещо, което за последно направи Гигс преди четвърт век

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд бе определен за “Играч на сезона ” на клубните награди, които бяха извършени късно нощес. Английският национал, който направи най-хубавия сезон в своята кариера и осъществя 30 гола в 55 мача, се трансформира в първия младеж на клуба печелещ премията от 1998-а година насам, когато това стори Райън Гигс. 
 Тен Хаг разяснява бъдещето на Де Хеа в Юнайтед Тен Хаг разяснява бъдещето на Де Хеа в Юнайтед
Бъдещето на Рашфорд остава под въпрос, защото играчът има единствено още година от своя контракт и за момента двете страни не престават да договарят, само че до съгласие за нов договор продължава да не се стига. 

“Определено съм горделив с постигнатото, тъй като мина доста време откогато състезател от академията на отбора завоюва тази премия. Надявам се и други юноши на тима да завоюват това отличие и да почувстват това, което аз усещам сега. Много съм благополучен, доста съм благодарен и желая да кажа едно огромно благодаря на своите съотборници и щаб, тъй като без техния напън и поддръжка всеки ден във всяка подготовка нямаше да видите най-хубавата моя версия. Ценя всеки един от вас и му благодаря, ” съобщи нападателят.

“Червените дяволи ” към момента имат един дуел до края на сезона, а точно финалът за Купата на Англия в събота, когато ще би трябвало да се изправят против градския противник Манчестър Сити. Манчестър Юнайтед приключи на трето място в класирането на Премиър лийг, прекъсна серията без трофей от 2017-а, като завоюва Купата на лигата и доближи до четвъртфиналите в Лига Европа, където бе отхвърлен от Севиля.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР