Нападателят Маркус Берг се завръща в ИФК Гьотеборг, съобщиха от

...
Нападателят Маркус Берг се завръща в ИФК Гьотеборг, съобщиха от
Коментари Харесай

Маркус Берг се завръща в ИФК Гьотеборг

Нападателят Маркус Берг се завръща в ИФК Гьотеборг, оповестиха от клуба. Той ще се причисли към тима от елита на шведския футбол след финалите на европейското състезание през това лято.

" Винаги съм имал концепция да се върна. Чувствам се доста особено, че ще бъде напълно скоро, споделя Берг пред уеб страницата на ИФК Гьотеборг.
С тази стъпка ИФК Гьотеборг продължава своята инвестиция преди началото на шампионата през април. Както е известно, преди 40 дни те подписаха със словашката звезда Марек Хамшик, а в този момент и 34-годишният нападател на националния тим Маркус Берг към този момент е подготвен за завръщане в клуба, с който стана първенец през 2007 година.

" Емоционално това е моят клуб, с който съм израснал и съм го подкрепял през всичките тези години. Винаги е било фантазия да се прибера и да играя още веднъж тук ", призна Берг.

В момента 34-годишният нападател е състезател на съветския ФК Краснодар и е подготвен да играе за новия си клуб от 15 юли. Договорът му с Гьотеборг ще бъде до юни 2023-а година.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР