Наоми Осака имаше трудни моменти в личен план през изминалите

...
Наоми Осака имаше трудни моменти в личен план през изминалите
Коментари Харесай

Нов удар за Осака: Инкасира сет на нула, разплака се и отпадна в Индиън Уелс

Наоми Осака имаше сложни моменти в персонален проект през миналите месеци, като самата тя неколкократно приказва за менталните си проблеми и разкри, че има намерение да играе по-малко тенис. Това докара до сериозен срив в класацията на WTA за някогашната номер едно, която сега се намира на нежеланата 78-ма позиция в международната класация и прави опит да се завърне към най-хубавите си дни, само че за момента удря на камък в желанията си. Днес азиатката трябваше да претърпи следващо отчаяние на корта, откакто беше надиграна от рускинята Вероник Кудерметова, която изнесе свръхестествен мач и справедливо сe наложи с 6:0 6:4, с цел да си обезпечи среща с квалификантката Мари Бузкова.

Поставената под номер 21 привидно правеше невъзможното и беше по-активната на корта, принуждавайки японката да заеме напълно отбранителна позиция. Четирикратната шампионка от Шлема беше подложена на голям напън от бързо летящите ретури на Кудерметова и закономерно беше пробита на цели три пъти в хода на откриващия сет, който беше извоюван на нула от по-високоранкираната тенисистка.

Тогава се разигра извънредно неприятна обстановка, тъй като фен се провикна към корта за да уязви Осака, заявявайки по какъв начин тя не става за нищо и самата Наоми при тежко тези думи, което провокира сълзи в нейните очи. Все отново това не ѝ попречи да даде всичко от себе си във втората част, където силите бяха надалеч по-изравнени, само че още веднъж съветската състезателка имаше игрово превъзходство и съумя да осъществя брейк за 4:3, с което си подсигури крайната победа.

Closing out the day with a
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР